Född: 2015-01-19

♥ Vår stora nallebjörn med ett hjärta av guld, börjar bli vuxen ♥

 

Fakta om Joker:

Bor: Tills vidare hemma hos oss.

Stamtavla: Sverak & Pawpeds

Färg: SIB n 09 22, svart tabby med vitt.

Kastrerad: 2017-11-21 (2.10).

 

Testresultat:

HCM-tester:

Normalt hjärta, u.a 2015-11-03 (0.9.15)

Normalt hjärta, u.a 2017-01-18 (1.11.30)

Normalt hjärta, ua 2018-02-02 (3.0.14)

 

Blodgrupp: N/N, A eller AB ej bärare av B.

FIV (Feline Immunodeficiency Virus): negativ

FeLV (Felint LeukemiVirus)negativ

PK-brist: N/N (ej bärare)

Colorpoint: C/C (bär ej på maskat anlag)

Vaccinationer: Årliga mot Feline panleucopenia (kattpest),
Felini calici virus (kattsnuva) och Feline herpes virus (kattherpes)

 

 

Joker 2 years old. ♥

 

  

 

Klicka på bilden för att komma till galleriet.

 

Som uppfödare får man oftast erfara förr eller senare att drömmar och planer inte allt för sällan inte slår in. Joker flyttar till oss pga av Cralyas hälsoproblematik som gjorde att hon var olämplig som avelshona. Vi hoppas att Joker ska få lämna några kullar när han är tillräckligt gammal. Joker är en mycket trevlig, gosig och social kille. Just nu bor han hemma hos oss tillfälligt, men vi hoppas hitta hans för-alltid-hem snart. Även om vi helst skulle vilja ha honom hemma, är det svårt att ha fertila hanar och honor tillsammans. Speciellt när man har barn och arbetar hemifrån med mycket spring i dörrar.

 

Min personlighet:

Är  man stor måste man vara snäll... matte kallar mig hennes "gentle giant"...  Om inte människorna förstår att jag vill gosa, ställer jag mig på bakbenen och puffar med mitt stora huvud på dem tills de förstår att det är dags att gosa (igen). Mitt liv består av tjejer (I wish ;) mat, gos och mer gos! Jag spinner, mjölktrampar och gosar med alla, gäster som familj alla får min kärlek! Nätterna tillbringar jag helst på rygg, i lillhusses säng med huvudet på min egna kudde (som om det fanns ett annat alternativ?).  Matte säger att jag är pratglad och social pojke som helst leker med fjädrar.

 

Matte klagar på att jag tycker om att kissa lite här och där. Enligt matte "överallt", men det är förtal och inget annat! Alla gentleman lämnar väl visitkort när de försöker få en date? Jag förstår inte vad matte gnäller för? Men i vilket fall säger hon att jag nu ska "kastreras" låter inte speciellt trevligt eller bra tycker jag, fortsättning följer... :o

 

 

 

♥ Sweet baby boy at 4 weeks of age ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright Marie Holmberg, SE*Sessan´s 2010-2018

Det är enligt svensk lag (1960:729) förbjudet att kopiera innehåll så som texter och bilder utan upphovsmannens tillstånd.