Arya har äntligen fått smått!

En kull vi inte trodde skulle födas, och som vi kämpade för i ett år! Vi presenterar The Americans-kullen som blev en sån stor överraskning! Efter många parningsförsök med olika hanar, trodde vi att Arya var infertil.  Hon skulle kastreras kort efter då hon har en hel del fertila olater samt att hon löper mycket tätt. Vi fick minst sagt oväntad överraskning i dessa små som föddes i mitten av november 2019. Kattungarna har hittat nya hem. Vi önskar dem stort lycka till!
Programmet till hemsidan krånglar, och vissa sidor går inte att uppdatera. Jobbar på saken och hoppas kunna få ut galleriet på pappakatt mm.

 

 

 

Klicka namnet/bilden för mer information.♥  Förklaring till status finns längre ner på sidan.

SE*Sessan´s
Surprise it´s Oleg

 

 

SIB n 09 24

Flyttat till Viktoria
med familj

SE*Sessan´s

Surprise it´s Yelena

 

SIB f 09 24

Flyttat till Kristina

SE*Sessan´s
Surprise it´s Nadezhda

SIB f 09 23

Stannar

SE*Sessan´s
Surpri
se it´s Arkadij 

 

SIB a 09 23

Flyttat till Ingela

med familj

SE*Sessan´s

Surprise it´s Misha
 

SIB n 22

Flyttat till Isabelle

med familj

Färgutfall:

Svartmönstrade och/eller blåmönstrade hanar med eller utan vitt.
Svart och/eller blå sköldpaddshonor med/utan vitt.

 

Länk: till stamtavla Sverak samt Pawpeds  

 

- Arya är vid parning: HCM-testad u.a, PKD-testad negativ, FiV/FeLV-test negativ. Blodgrupp A ej bärare av B, ej bärare av PK-def. C/C (bär ej på maskat anlag), B/B - bär ej på kanel/choklad-anlag. Negativ för TF samt Giardia, mer information finns på hennes egna sida om vilka tester som gjorts. Negativ för Giardia, Tritrichomonas Foetus, Cryptosporidium, Koccidier datum för senaste testet 191025.
- Taiga är vid parning: HCM-testad u.a, PKD-testad negativ, FiV/FeLV-test negativ. Blodgrupp A ej bärare av B, ej bärare av PK-def.
C/C (bär ej på maskat anlag), B/B - bär ej på kanel/choklad-anlag.

Egenskaper:

Arya är en självständig, busig tjej som älskar att gosa och bäras som en bebis upp mot axeln. Hon har många egenheter, som att ställa sig på bakbenen för att bli upplyft som en bebis. Hon älskar att gosa och ligger gärna en stund i knä. Hon är mycket smart, öppnar skåp och lådor utan problem. Gillar att tömma vattenskålar mm.
Taiga är en mysig och snäll kille som trivs med matte och hundkompisen Tobie.

 

Vid intresse:

Epost är bästa sättet att etablera kontakt med oss, dels pga. arbetstider men framför allt för att jag då har alla intresseanmälningar med information samlat på samma ställe :) Vid kontakt vill jag mer om er familj, allergier, kattvana och vad ni har för planer för kattungen, sällskap, utställningsintresse mm? Före kontakt, läs mer här!

 

E-post: marie@sessans.com

 

Status på kattungarna:

Ledig - Rätt hem har inte hört av sig än.

Observation - under utvärdering/allergitest pågår kattungen kan bli ledig!
Fodervärd sökes - Kattungen söker ett nytt hem hos fodervärd för att användas i avel (mer info finns här)

Tingad - Tingningsavgiften är betald och kattungen är inte längre tillgänglig.

Flyttat - Kattungen är såld och har flyttat till sin nya familj.

  

SE*Sessan´s är Diplomerad i SVERAK/FIFe läs mer vad det innebär här.

SE*Sessan´s registreras i Pawpeds och vi följer hälsoprogrammet för Maine Coon som administreras av Pawpeds samt avelsrekommendationerna från Hälsorådet, Sällskapet Sibirisk katt. Vi har tagit examen i Pawpeds kurserna G1, G2 samt G3, mer information finns på första sidan och under "katteriet".